Två misstänkta greps på ön Samui för att sälja kristallmetamfetamin på nätet

Samui Island, Surat Thani –

Två misstänkta greps på ön Samui efter att ha sålt kristallmetamfetamin på nätet.

Samuis distriktschef Chayaphon Intarasupa sa till associerade thailändska medier: "Vi har fått ett tips om att en herr Hong sålde droger till tonåringar i området via online (Facebook)."

"Officerarna genomförde en stingoperation för att köpa en påse kristallmetamfetamin för 2,400 45 baht. Den misstänkte, som heter Mr Settaphon eller Ohm, 36, levererade drogerna på en bensinstation. Ohm erkände att han levererade droger till Mr Jakkrapong, 34, eller Hong. Hong greps senare i sitt hem med XNUMX gram kristallin metamfetamin.”

"Hong och Ohm erkände att de köpte drogerna av Mr. Bao för att sälja. De står åtalade för olagligt innehav av kategori 1-droger med avsikt att sälja. Ohm står inför ytterligare åtal för att ha kört ett fordon under påverkan och testat positivt för droger." avslutade Chaiyaphon.

De fullständiga namnen på de misstänkta lämnades inte av Chaiyaphon till media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.