Misstänkt rånade närbutik i Wichit TVÅ GÅNGER på tre timmar

Wichit –

  Polisen jagar en misstänkt som rånade en närbutik i Wichit två gånger på tre timmar.

Wichit-polisen underrättades om händelsen tidigt i morse (12 septemberth) kl. 1 i en närbutik på Sakdidet – Ao Makham Road i Wichit-distriktet, Mueang Phuket-distriktet.

Wichit-polisen berättade för Phuket Express att de anlände till platsen och kollade CCTV-bilder efter att personalen berättat för polisen att en misstänkt använt en kniv för att tvinga en kvinnlig anställd att ta ut pengar från en bankomat, för totalt 654 baht. Den misstänkte lade kniven på disken samtidigt som han samlade in pengar.

Ytterligare en manlig personal dök upp innan han tog den misstänktes kniv. Den misstänkte och den manlige personalen inledde en fysisk konfrontation. Den misstänkte tog lite pengar innan han skyndade iväg. Polisen beslagtog en kniv och en klump av den misstänktes hår.

Klockan 4:30 kom samma misstänkte, till synes oförskräckt efter den tidigare konfrontationen, tillbaka till närbutiken innan han rånade kassan med en kniv igen och skyndade iväg med 500 baht.

Polisen spårade upp den misstänkte och de konstaterade att den misstänktes hus ligger 400 meter från närbutiken. De jagar den misstänkte. Den misstänkte har dock inte identifierats, eftersom polisen fortfarande letar efter personen vid presstillfället.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.