Föraren dör efter att en motorcykel kraschat in i en lastbil i Thalang

Thalang –

  En förare har dödförklarats på platsen efter att hans motorcykel kraschat in i en lastbil i Thalang-distriktet.

Thalangpolisen underrättades om olyckan i morse (12 septemberth) på Thep Kasattri Road i Sri Soonthorn sub-distrikt.

Räddningspersonal och Phuket Express anlände till platsen för att hitta den skadade motorcykeln på vägen. I närheten hittade räddningspersonal kroppen av en oidentifierad manlig förare med svåra huvudskador som blödde kraftigt nära en trasig hjälm.

En röd lastbil hittades vid vägkanten. Föraren, Mr. Nantaworasak Damda, 37, berättade för lokala medier, "Motorcykeln undvek ett annat fordon innan han tappade kontrollen och kraschade in i min lastbil. Då blev han tyvärr överkörd.”

Polisen fortsätter sin utredning för ytterligare eventuella rättsliga åtgärder.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.