Nudelförsäljare skadades efter motorcykelsidovagn kolliderade med minivan i Kata

Kata –

En nudelförsäljare har ådragit sig skador efter att hans motorcykelsidovagn kolliderade med en minivan i Kata.

Räddningspersonal underrättades om olyckan igår (8:e september) på Patak Road i Kata, Karon-distriktet, Mueang Phuket-distriktet.

De anlände till platsen för att hitta en skadad motorcykel sidovagn och minivan på vägen. Mat var utspridda över trottoaren. Motorcykelföraren, som är nudelförsäljare, fick lindriga skador.

Vittnen sa att minivanen kom från en direkt när motorcykelns sidovagn omedelbart korsade vägen.

Kata brottsbekämpning granskar olyckan för att fastställa juridiskt ansvar och fel.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.