Paret i Phuket greps med 1,300 45,000 gram kristallin metamfetamin och XNUMX XNUMX metamfetaminpiller

Phuket-

Ett par har gripits med mer än 1,300 45,000 gram kristallin metamfetamin och mer än XNUMX XNUMX metamfetaminpiller i Rassada.

Ett team från Phukets provinspolis idag (8 septemberth) har arresterat Mr. Top, 33 och Ms. Ket, 31. Deras efternamn lämnades inte. De greps båda på ett bostadsområde i Rassada-distriktet, Mueang Phuket-distriktet.

Från dem beslagtogs 1,367.26 45,695 gram kristallin metamfetamin, 55 XNUMX metamfetaminpiller, en handgjord pistol och XNUMX kulor.

De står båda åtalade för olagligt innehav av kategori 1-droger med avsikt att sälja. Mr Top står inför ytterligare anklagelser för olagligt innehav av skjutvapen och ammunition.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.