Man greps i Chalong efter att ha slagit ex-flickvän medvetslös och fängslat henne mot hennes vilja

Phuket -

Polisen för Crime Suppression Division har gripit en 26-årig man i Phuket för att ha slagit sin före detta flickvän tills hon var medvetslös och sedan fört bort henne och hållit henne inlåst i sitt hem.

Crime Suppression Division rapporterar att igår (7 septemberth) de har arresterat Mr. Worawat, 26, i ett hus i Chalong. Hans efternamn angavs inte. Han står åtalad för kroppsmisshandel som orsakat fysisk och psykisk skada, inbrott i andra boenden på natten med ett vapen och frihetsberövande av andra mot deras vilja.

Worawat är offrets ex-pojkvän. Offrets namn har undanhållits, vilket är vår redaktionella policy i just dessa brottmål. I maj i år träffade Worawut offret för att "prata" efter att ha gjort slut.

Worawut tappade humöret under samtalet med sitt ex och slog offret tills hon var medvetslös innan hon med våld tog henne till sitt hus. Han ska ha hotat att behålla henne mot hennes vilja i sitt hem.

Offret lyckades dock använda sin telefon och skickade sms till vänner och familj för hjälp som framgångsrikt räddade henne från Worawuts hem, som sedan flydde. Hon lämnade senare in en anmälan till polisen i Chalong tills den misstänkte hittades och arresterades.

Det var okänt om Worawut hade en advokat och han lämnade inget uttalande till pressen. Hans vädjan hade inte heller skrivits in vid presstillfället.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya och Chonburi, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande författare. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.