Brand förstör indisk restaurang i Patong över natten, vaknar upp och skrämmer invånare i närheten

Patong –

En brand skadade en indisk restaurang i Patong tidigt i morse (8 septemberth) som vaknade och skrämde närboende.

Brandmän underrättades om branden klockan 1 på en indisk restaurang på Taweewong Road bredvid en närbutik.

De kom till platsen med tre brandbilar för att konstatera att branden var kraftigt övertänd i ett ombyggt radhus. Det tog 40 minuter att kontrollera branden. Restaurangen skadades men tack och lov har inga personskador rapporterats.

Restaurangägaren sa att det inte fanns någon inne eftersom restaurangen var stängd och personal inte bodde i lokalerna.

Man tror att branden startade från en elektrisk kortslutning. Phukets forensiska polis undersöker dock den exakta orsaken till branden.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.