Berusad man stoppades av Wichit-polisen med taser efter att ha träffat bilar och skadat hem

Wichit –

En berusad man stoppades av polis med en taser (elektrisk pistol) efter att han skadat bilar och hem i Wichit.

I eftermiddag (7 septemberth) Wichit-polisen underrättades från invånare om att en berusad man slog bilar och skadade hem i ett bostadsområde i Wichit.

De kom till platsen för att hitta den berusade mannen som bar en järnstång med vass ände. Polisen bestämde sig för att använda en elektrisk pistol för att stoppa hans raseri eftersom han vägrade att samarbeta med polisens anvisningar, släppa sitt vapen eller förhandla. Han greps till slut efter att ha blivit provad. Mannen identifierades av polisen endast som Mr. Nan, 36. Han fördes till ett sjukhus för drogtester och var ovillig eller oförmögen att prata om händelsen eller svara på några frågor om vad som drev honom till hans handlingar.

Lokala invånare berättade för polisen att mannen alltid var arg och oberäknelig. Han hade gripits tidigare för liknande beteende. Han bodde ensam i ett hus i bostadsområdet eftersom hans släktingar enligt uppgift var rädda för honom. Det var oklart om han var anställd eller hur han betalade sina kostnader.

Polisen har ännu inte väckt någon åtal mot mannen i väntan på drogresultat från ett lokalt sjukhus. Mannen kan eventuellt också remitteras till en psykiater.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.