Misstänkt greps efter att tre elever sköts till döds nära en brinnande motorcykel vid vägkanten i Krabi

Krabi –

En misstänkt har gripits efter att tre elever sköts till döds nära en brinnande motorcykel vid en vägkant i Krabi.

Khao Phanom-polisen i Krabi underrättades om händelsen tidigt i morse (6 septemberth) kl. 2 på Khao Phanom – Thung Yai Road i underdistriktet Pru Teaw i Khao Phanom-distriktet.

De kom till platsen för att hitta den brinnande motorcykeln vid vägkanten. I närheten hittade räddningsteamen kropparna av tre elever i 18-årsåldern som var Mr. Nontapat med en skottskada i ansiktet, Ms. Pantira med en skottskada i ryggen och Ms. Natnicha med en skottskada på vänster rygg. De var alla elever på en skola i Khao Phanom.

Polisen kontrollerade CCTV i närheten innan de hittade den misstänktes svarta BMW-sedan. De spårade fordonet på grund av en synlig registreringsskylt till ett garage i Khao Phanom. De arresterade senare den misstänkte Mr.Teerasak 'Toi' Boonrueng, 42, garageägaren.

Teerasak berättade för polisen att han hade tagit två metamfetaminpiller före händelsen och blev paranoid och trodde att någon skulle döda honom.

Polisen sa att han körde BMW sedan innan han kraschade in i motorcykeln med de tre tonåringarna som kom från motsatt körfält. Han sköt eleverna till döds innan han brände motorcykeln efter olyckan och hävdade att de försökte döda honom. Parterna kände inte varandra och tonåringarna var inte beväpnade och enligt personer som tittade på CCTV hotade de inte den misstänkte på något sätt.

Det fruktansvärda brottet har chockat thailändska sociala medier och den misstänkte är fortfarande häktad.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.