Brand förstör livsmedelsbutiken i Rassada och larmar invånarna

Rassada –

En brand har förstört en livsmedelsbutik i Rassada i natt (4 septemberth), och oroade invånare.

Brandmän underrättades om branden klockan 7 i en lokal livsmedelsbutik på Ream Pattana Road i Rassada-distriktet i Mueang Phuket-distriktet.

Brandmän anlände till platsen med fem brandbilar för att konstatera att branden var kraftigt övertänd. Det tog ungefär en timme att få kontroll över branden. Träbutiken totalskadades. Inga personskador rapporterades. Den totala kostnaden för skadeståndet har ännu inte beräknats.

Phukets guvernör Narong Woonciew anlände senare till platsen för att inspektera processen.

Personalen från Phuket Electricity Authority stängde av elektriciteten i det närliggande området för säkerhets skull. I det här skedet tros orsaken till branden bero på en elektrisk kortslutning. Phukets forensiska polis fortsätter dock sin utredning för att hitta den exakta brandorsaken.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.