Översvämning i Thalang skadade mer än 40 bilar allvarligt

September 2nd

Thalang –

Kraftigt regn i går morse (2 septembernd) i Thalang skadade 40 bilar.

Regnet började sedan torsdag eftermiddag (1 september) och varade till tidigt på morgonen nästa dag. Många områden i Thalang översvämmades, särskilt i Mai Khao-distriktet.

En bostadsrätt nära Phukets internationella flygplats och framför en golfbana nära Thep Kasattri Road i Mai Khao översvämmades kraftigt där mer än 40 bilar har skadats.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Det gick inte att hitta abonnenten, den har förmodligen redan tagits bort. Inga ytterligare åtgärder krävs.

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.