Phuket 'Baba' bröllopsevenemang tillkännagavs officiellt

Phuket -

Ett årligt traditionellt Baba-bröllopsevenemang i Phuket som kommer att hållas i Phuket Town tillkännagavs officiellt.

Vår tidigare historia:

Ett årligt Phuket traditionellt Baba-bröllopsevenemang och parad kommer att hållas i Phukets gamla stadsdel för att stärka lokal turism nästa månad.

Presskonferensen hölls igår (23 augustird) på Phuket Thai Hua Museum som leds av Phukets viceguvernör Amnuay Pitsuwan.

Herr Amnuay berättade för The Phuket Express, "Eventet kommer att hållas nästa månad den 3 septemberrd till september 4th i Phukets gamla stadsdel i Talad Yai-distriktet. Baba-bröllopet är ett av 16 unika traditionella evenemang i Phuket som ökar turismen och ekonomin.”

"Det kommer att finnas fem exempelpar som presenterar Baba-bröllopet och -ceremonin. Det kommer att finnas många traditionella thailändsk-kinesiska i bröllopsevenemanget med många lokala Phuket-matprodukter.” Mr Amnuay avslutade.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.