Framstående politiker besöker nöjesställen på Bangla Road med förslag att öppna till 6:00

Patong –

En framstående politiker besökte nöjesställen på Bangla Road med ett förslag att öppna till 6:00.

Det thailändska civiliserade partiets ledare Mongkolkit Suksintharanon och hans team besökte Bangla Road i Patong i går (22 augusti).

Mongkolkit sa till The Phuket Express, "Underhållningsställen måste vara redo att förhindra brand. Brandförebyggande system måste kontrolleras var tredje månad. Phuket är en speciell ekonomisk stad. Det var 15 miljoner besökare per år eller 1.2 miljoner besökare per månad före Covid-19. Efter att Covid-19-restriktionerna hävdes är det nu cirka 40,000 XNUMX besökare per dag.”

"Enligt min mening borde nöjesställen vara öppna till 6:00 eftersom de flesta turisterna är utlänningar. De utökade timmarna ska inte påverka andra delar av ön också. Denna förlängning av öppettider är för att återhämta sig under Covid -19-krisen, vilket kommer att hjälpa underhållningsföretagare.”

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.