UPPDATERING: Man som påstås ha bortfört flicka som sålde blommor i Rawai greps i Nakhon Si Thammarat

Rawai, Phuket –

En man som påstås föra bort en 13-årig flicka när hon sålde blommor på Rawai Beach, Mueang Phuket District, för fem månader sedan har gripits i Nakhon Si Thammarat.

Vår tidigare historia:

Chalongpolisen rapporterade att arresteringsordern utfärdades efter att historien hade blivit viral på sociala medier.

På Februari 9th2022, hade flickans mamma först lämnat in en anmälan till Chalong-polisen.

Phuket Provincial Poice rapporterar att den misstänkte endast identifierades av polisen som Mr. Somsak, 33. Somsak anklagas för att "ta bort ett barn som inte är över femton år gammalt från sina föräldrar utan rimlig anledning."

Nu till vår uppdateringåt:

Somsak har arresterats i Phipun-distriktet i Nakhon Si Thammarat i går (16 augusti). Flickan har hittats och förts tillbaka till sina föräldrar. Somsak fördes tillbaka till Chaongs polisstation för ytterligare rättsliga åtgärder.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya och Chonburi, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande författare. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.