"Big Joke" besöker Phuket för projektet "Smart Safety zone" i Phukets gamla stadsdel

FOTO: Siam Rath

Phuket -

  "Big Joke", biträdande polischef Surachet Hakpal, igår (15 augusti)th) inspekterade den "smarta säkerhetszonen" i Phukets gamla stadsdel under ansvar av Phuket City Police.

Han inspekterade också vägreparationer i Phukets gamla stadsdel. 'Big Joke' är orolig för att det inte finns tillräckligt med bommar för bilister. Byggentreprenören har informerats om att utöka antalet bommar för att säkerställa trafiksäkerheten.

FOTO: Siam Rath

Vissa övergångsställen i Phukets gamla stadsdel har också blekta färger. Big Joke har beordrat Phukets polischef och trafikpolis att se till att övergångsställen målas om.

Big Joke sa till lokala thailändska medier, "Smarta säkerhetszoner är speciella zoner som behöver ha särskild omsorg. Vi har lovat folk att vi ska göra vårt bästa. I framtiden kommer Smart Safety Zones att utökas till andra områden också.”

"Smart Safety Zone-projektet handlar inte bara om fler CCTV-kamerainstallationer utan inkluderar också fullt samarbete från regeringen och den privata sektorn till människors bästa." Big Joke avslutade.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.