Singaporeansk chaufför dör, fyra singaporska passagerare skadades efter att sedan kraschade in i en buss som skadade en korean och två thailändare i Phuket

Kata, Phuket –

En singaporeansk förare dog medan fyra singaporeanska passagerare har ådragit sig olika skador efter att en sedan kraschade in i en buss där en koreansk medborgare och två thailändare skadades på Kata Hill i natt i Phuket (12 augusti).

Karonpolisen rapporterar att de underrättades om olyckan klockan 11:20 vid Plab Pla Curve på Patak Road på Kata Hill i Karon-distriktet, Mueang Phuket-distriktet.

De kom till platsen för att hitta den skadade bussen på vägen. Busschauffören, Anirut Chomcherd, 32, hans två passagerare Nuengruethai Raknawa, 43 och Sangmin Lee, 41, en koreansk medborgare, hade alla ådragit sig skador. De fördes till lokala sjukhus.

Inuti den skadade sedanen hittade räddningsarbetare fem singaporeaner fastnade därinne. Den 21-åriga kvinnliga föraren har uttalats på platsen (The Phuket Express höll tillbaka hennes namn i väntan på ambassad och familjemeddelande.). Fyra andra har ådragit sig olika skador som är Bryan Teo Li Yan, 30, Poh Mao Sin, 23, Pang Jing Ning Eliana, 21, och Ng Jia Xin, 22. De fördes till lokala sjukhus.

Vittnen sa att de såg sedanen kraschade in i bussen men kunde inte ge några specifika detaljer. Karonpolisen fortsätter dock sin utredning för att hitta den exakta orsaken till olyckan för ytterligare potentiella rättsliga åtgärder.

TPN media kommer att tillhandahålla alla uppdateringar när de ges av relevanta tjänstemän.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.