Nyfödd bebis hittades avliden i vattendränering i Thalang, Phuket

Thalang, Phuket –

En nyfödd bebis hittades avliden i ett vattenavloppsrör i Cherng Talay-distriktet i Thalang-distriktet i morse (3 augusti)rd).

Cherng Talay-polisen underrättades om kroppen klockan 9:55 från en personal från vattenverksmyndigheten som kontrollerade en vattenmätare i närheten.

Polisen anlände till platsen för att hitta den nyfödda flickans kropp i åldern runt ett till tre dagar med ansiktet nedåt i ett vattenavloppsrör.

Polisen har inlett en utredning för att hitta barnets mamma och/eller personen som dumpade barnet.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.