Phuket Marine Office varnar båtar som går i havet

Phuket -

Phuket Marine Office har gjort ett tillkännagivande i morse (Augusti 2nd) för båtar som går i havet på grund av starka vindar och vågor som gäller fram till den 7 augusti.

Tillkännagivandet utfärdades av chefen för Phuket Marine Office, Mr Nachapong Pranit. I tillkännagivandet står det: "Starka vindar och vågor i Andamansjön är mer än tre meter höga. Båtar bör fortsätta med försiktighet och små båtar bör hålla iland till den 7 augusti 2022."

"Håll dig noga uppdaterad med väderprognosen från Thai Meteorological Department (TMD) eller hotline 1182."

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.