Kraftiga regn över Phuket orsakar översvämningar och trafikhuvudvärk

Phuket -

Huvudvägarna i Phuket och i Phuket Town-området har drabbats av översvämningar efter kraftigt regn över Phuket i eftermiddags (29 juli)th).

Regnet började cirka 3:30 och fortsatte i mer än en timme. Många områden översvämmade som vanligtvis svämmar över efter kraftiga regn i Phuket, såsom: på huvudvägen Thep Kasattri i norrgående riktning framför Thai Wassadu-gallerian och på Sri Soonthorn Road i Cherng Talay i Thalang, på Thep Kasattri Road i Koh Kaew framför Muslim Wittaya Phuket, i Phuket Town i Soi Pha Neang, och i Rassada på Pracha Uthi Road framför Tawee Saman Market.

Trafikpoliser och brottsbekämpande tjänstemän hjälpte till med att dirigera bilisterna med trafiken, som är en helgdag och såg många besökare i området, med många missnöjda med det dåliga men inte osäsongsbundna vädret.

Vid presstillfället rapporterades inga betydande skador eller personskador.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.