Föraren avlider efter att pickupen välter i Thalang

FOTO: Kusoldharms räddningsstiftelse

Thalang –

En förare har dödförklarats på platsen efter att hans containerbil voltade i Thalang i morse (28 juli)th).

Thalang-polisen underrättades om olyckan klockan 6 på Thep Kasattri Road söderut nära en bensinstation. Räddningstjänst anlände till platsen för att konstatera att en container hade splittrats från pickupen. Ett träd på en mittreservat och en vägskylt skadades också.

FOTO: Kusoldharms räddningsstiftelse

Föraren, identifierad endast som Mr.Sak, 34, hittades på vägen utanför pickupen avliden. Hans kropp fördes till ett lokalt sjukhus.

Ett vittne som är bekant med situationen, men som inte ville bli namngiven, berättade för The Phuket Express att chauffören var på väg till Phuket City från Krabi för att leverera varor till ett köpcentrum. Pickupens däck exploderade innan pickuptruckens förare tappade kontrollen. Lastbilen kraschade in i trädet innan containern på pickupen splittrades och föraren kastades ur fordonet.

FOTO: Kusoldharms räddningsstiftelse

Polisen kontrollerar dock CCTV-bilder i närheten för att hitta den exakta orsaken till olyckan.

FOTO: Kusoldharms räddningsstiftelse

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.