Kropp av oidentifierad utländsk man hittades nära stranden i Rawai, Phuket

Rawai –

En kropp av en oidentifierad utländsk man hittades nära en strand i Rawai i morse (27 julith).

Chalong-polisen underrättades om kroppen från en man som fiskade nära Yanui Beach i Rawai-distriktet, Mueang Phuket.

Räddningsarbetare gick till stranden och strandlivräddare och räddningsarbetare gick ut i havet på en vattenskoter. Manskroppen drogs tillbaka till stranden.

Kroppen hade redan börjat sönderfalla. Polisen sa att mannen dog minst sju dagar innan hans kropp hittades. Ett amerikanskt pass för en man i 73-årsåldern, thailändska och koreanska kontanter samt en resortnyckel i Naiharn nära Rawai hittades tillsammans med kroppen. Trots att passet hittats undanhöll polisen namnet och betonade att de ännu inte hade identifierat mannen positivt.

Hans kropp fördes till Vachira-sjukhuset i Phuket stad för slutlig identifiering och sedan för att kontakta hans ambassad och familj.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.