Thailand presenterar för närvarande för BIE-kommittén för Phuket som en kandidat för att vara värd för Specialized Expo 2028

Phuket -

Igår (25 julith) var den första dagen som Thailand-teamet presenterade för BIE-kommittén för Phuket som en kandidat för att vara värd för Specialized Expo 2028.

Vår tidigare historia:

Phukets guvernör, när han besöker Paris, Frankrike, kommer att föreslå idéer för Phuket som kandidat för att vara värd för Specialized Expo 2028-Phuket Thailand.

Phukets guvernör ber om råd och förslag från konsulat baserade i Phuket för provinsens kandidatur till Specialized Expo 2028.

Denna månad kommer BIE-kommittén (Bureau of International Des Expositions) till Phuket för att se om Phuket är redo att stå värd för evenemanget. Phuket människor kommer att välkomna dem och bör vara en bra värd för BIE som kommer att turnera över ön.

Presentationen igår var uppdelad i två huvudämnen.

  1. Expo 2028 i Thailand:

– Om Expo 2028, Phuket Thailand / Thailand som värd

– Thailands ekonomiska, sociala och politiska miljö

– Thailand som Asiens Medical & Wellness Hub

– Phuket som värdstad av Phukets guvernör Narong Woonciew.

  1. Tema och underteman

– Tema och underteman /

– Expo med syften / Underteman och dess relation till globala frågor / Phuket Expo Logo

– Tillämpning av tema på utställningen

– Typer av paviljonger

Idag (26 juli) är det andra dagen för presentationen.

Beslutet kommer inte att fattas på flera månader men har enorma konsekvenser, konstaterar The Phuket Express. Om Phuket väljs ut för mässan kommer det att ge tusentals besökare till ön och, förmodligen, inkomst.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya och Chonburi, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande författare. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.