Gör dig redo för en lång semesterhelg för att fira Hans Kungliga Majestät Konungens födelsedag

Thailand-

Denna helg från 28 juli till 31 juli kommer att markera en fyra dagars semesterhelg, som kommer inte långt efter en fem dagars semesterhelg tidigare denna månad för religiösa helgdagar.

Denna gång är högtiden att markera det gynnsamma tillfället av Hans Kungliga Majestät Kung Vajiralongkorns 70-årsdag.

Hans kungliga majestät Maha Vajiralongkorn Bodindradebayavarangkuns födelsedag är torsdagen den 28 juli och kommer säkerligen att präglas av aktiviteter, ceremonier, hyllningar och evenemang över hela kungariket.

Den gynnsamma semestern har dock förlängts till fredagen den 29 juli för att möjliggöra en långhelg för att öka turismen över hela landet.

Detta betyder för våra många expat-läsare att Immigration och andra statliga kontor kommer att stängas, liksom många andra företag, banker och andra liknande mötesplatser.

Det finns inget alkoholförbud denna helg då det inte är en religiös helgdag.

TPN media önskar Hans Kungliga Majestät Kungen en mycket glad och välsignad födelsedag.

Den ursprungliga versionen av denna artikel dök upp på vår systerwebbplats, The Pattaya News, som ägs av vårt moderbolag TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.