Beväpnad bankrånare i Rawai-gallerian skyndar iväg med 160,000 XNUMX baht, polis utreder

Rawai –

Polisen jagar efter en beväpnad bankrånare som rånade ett köpcentrum i Rawai innan han skyndade iväg med 160,000 XNUMX baht.

Chalongpolisen underrättades om händelsen klockan 1:00 i eftermiddags (25 juli) vid en bank i ett köpcentrum i Rawai, Mueang Phuket-distriktet.

Polisen anlände till banken för att hitta desperata och oroliga bankpersonal som väntade på brottsbekämpning. CCTV-filmer från banken och köpcentret visar att den misstänkte kom in i banken och använde ett föremål som liknade ett pistol för att peka på bankpersonal. Den misstänkte mannen hotade personal på pengar. Bankpersonal berättade för polisen att den misstänkte skyndade iväg med 160,000 XNUMX baht i kontanter.

CCTV-filmer visar att den misstänkte rusade iväg på en röd Honda-motorcykel på Wiset Road till Soi Suksan 1. Hans motorcykelnummerskylt var täckt med en plastpåse.

Rawais polis håller på att spåra och jaga efter den misstänkte.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.