Lokala invånare i Rawai ansluter sig till tsunaminevakueringsövning

Rawai –

Lokala invånare i Rawai deltog i en tsunami-evakueringsövning igår (20 julith).

Övningen tillkännagavs tidigare som sett ovan av The Phuket Express och andra thailändska medier. Övningen leddes av Rawais borgmästare Aroon Solos och andra relevanta tjänstemän och lokalbefolkningen i Rawai.

Evakueringen stirrade från Yanui Beach till Phromthep Cape och Rawai Islamic Graveyard, Friendship Beach till skyddet vid Rawai Highway Office.

Enligt borgmästare Aroon gick övningen smidigt och inga större problem hittades, vilket ledde till att relevanta tjänstemän trodde att om det skulle inträffa en verklig nödsituation eller tsunami att räddningsarbetare skulle vara redo och förberedda.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.