Misstänkt greps efter att ha brutit sig in i många hus i Wichit, Phuket

Wichit, Phuket –

En misstänkt har gripits efter att han bröt sig in i ett hus i Wichit, Mueang Phuket i veckan. Han erkände för polisen att han tidigare brutit sig in i många hus i Wichit och Phuket City.

Wichit-polisen berättade för Phuket Express att de har arresterat Kittisak (ålder och fullständigt namn angavs inte) framför en mobiltelefonbutik i Koh Sirey, Rassada-distriktet, Mueang Phuket-distriktet. Han beslagtogs av en mobiltelefon värd 12,000 1,500 baht, en kvinnas handväska med 3,000 500 baht kontanter, glasögon värda XNUMX XNUMX baht och ett armband värt XNUMX baht.

På söndag (17 julith) han bröt sig in i ett hus i Soi Pattana Uthit på Sakdidet Road i Wichit. Han erkände att han bröt sig in i hus i Wichit tre gånger och i Phuket City en gång nyligen.

Kittisak fördes till Wichits polisstation för att åtalas för stöld på natten.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.