Phuket taxichaufför lämnar tillbaka plånboken till utländsk turist

Phuket -

En taxichaufför i Phuket hittade en plånbok i sin taxi innan han lämnade tillbaka den till en utländsk ägare.

Mr. Tom Sukkasem, chefen för taxichaufförsstationen vid ett taxistånd nära centrala Phuket, ringde Phuket Tourist Police 1155 hotline sent förra veckan.

Tom berättade för polisen att Kampanart Chaiyakarn, en taxichaufför vid taxibåset, hittade en plånbok i sin taxi som kan tillhöra hans senaste utländska turistkund.

Phukets turistpolis fick plånboken innan de identifierade ägaren. Den utländska turisten som bodde på ett hotell i Patong kontaktades för att träffas på Phukets turistpolisstation.

Den utländska turisten fick gärna ta emot sin plånbok. Han kollade i sin plånbok och sa att allt fortfarande var intakt. Han sa tack till taxichauffören och Phukets turistpolis för den goda gärningen. Turistens namn och nationalitet släpptes inte, även om han poserade för bilder som sett.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.