Två personer skadades efter att deras motorcykel ramlade ner från en lokal väg på Patong Hill

FOTO: Säg hej

Patong –

Två personer har ådragit sig skador efter att deras motorcykel ramlade ner från en lokal väg vid Patong Hill.

Räddningstjänsten underrättades om olyckan i går eftermiddag (13 julith). De anlände till den lokala vägen för att hitta motorcykeln på botten av kullen med två skadade personer i närheten.

Räddningsarbetare använde rep för att försörja sig innan de gick nerför backen för att hjälpa de skadade. De skadade motorcykelförarna drogs upp med hjälp av rep innan de fördes till ett lokalt sjukhus.

Orsaken till olyckan var inte omedelbart klarlagd och vädret var vid tillfället klart.

FOTO: Säg hej

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya och Chonburi, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande författare. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.