Jordbävningsrapporter i Surat Thani men inga skakningar kändes

Surat Thani –

En jordbävning rapporterades i Surat Thani i södra Thailand i morse (13 juli) men lokalbefolkningen kände inga skakningar.

Den thailändska meteorologiska avdelningen (TMD) rapporterade klockan 6:17 om en jordbävning i Khao Phang-distriktet, Ta Khun-distriktet med en magnitud på 3.2 och ett djup på två kilometer.

Surat Thani Public Relations Office rapporterade att relevanta kontor har kontrollerat situationen. Lokalbefolkningen i Takhun och närliggande områden kände inga skakningar och inga effekter eller skador.

Direktören för Ratchaprapa Dam (Chaew Lan Dam) Mr Chaowalit Wichiraprasert berättade för The Phuket Express, "Dammen ligger i Khao Phang. Jordbävningen är 21 kilometer bort från dammen i nordväst. Jordbävningen har inte påverkat dammen och kraftverket inuti.”

Tjänstemän i Surat Thani fortsätter dock att noggrant övervaka situationen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.