Sju båtbesättningsmedlemmar räddades efter att båten kantrat i Krabi

Krabi –

Sju båtbesättningsmedlemmar har räddats efter att en lastbåt kantrade i Krabi i går (4 juli)th).

Royal Thai Navy i Krabi underrättades om händelsen klockan 3 och informerade om att "Andaman Smootie 00-lastbåten" hade förlorat kontakten med sitt moderbolag sedan 999. Flottan och Krabis marinpolis gick ut i havet för att söka.

Klockan 3 hittade de sju båtbesättningsmedlemmar nära Don Krabi. De sju strandade individerna räddades och fördes tillbaka till land medan båten kantrade och sjönk under havet.

Myndigheterna fortsätter att varna fiskare att stanna vid stranden för närvarande om de har små och medelstora båtar på grund av intensiva vindar och vågor som ett resultat av starkt säsongsbetonat väder.

Besättningen har inte släppt något offentligt uttalande om orsaken till händelsen vid presstid.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.