Starka vågor sköljer upp havsvatten på vägen i Phuket – VIDEO

Phuket -

  Starka vågor sköljde upp havsvatten på en strandväg norr om Phuket och orsakade trafikförseningar i går eftermiddag (3 juli).

Höga vågor och en stark ström har sköljt upp havsvatten och sopor på huvudvägen norrut längs Sai Kaew Beach i Mai Khao-distriktet, Thalang-distriktet.

Matstånd och försäljare nära stranden evakuerades för det mesta före stormen och vågorna men några har skadats.

Fordon som var på väg norrut för att lämna Phuket satt fast på vägen med flera trafikförseningar. Trafikpolisen assisterade på vägen medan vattnet sakta minskade.

För videor om den hektiska situationen, se nedan!

Samtidigt har Royal Thai Navy baserad i Phuket varnat för hård vind och cirka tre meter höga vågor och regn på öppet hav.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!rdr

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.