Koh Phangan utsågs till världens bästa destination för ett "arbete" enligt en framstående webbplats

Koh Phangan, Surat Thani –

  Koh Phangan i Surat Thani, i södra Thailand, har utsetts till världens främsta destination för ett så kallat "arbete", enligt en större webbplats.

Regeringens talesman Mr. Thanakorn Wangboonchana berättade för associerade thailändska medier, "Premiärminister Prayut Chan-o-cha är nöjd med att Koh Phangan har nått världens bästa destination för ett 'arbete'. Rankingen arrangerades av webbplatsen för 'William Russell' som är ett företag som hanterar livförsäkringar och sjukförsäkringar."

"Undersökningen från 160 länder runt om i världen sa att Koh Phangan i Surat Thani är världens bästa destination för ett "arbete" som kombinerar arbete och resor, tillade Mr. Thanakorn.

"Undersökningen beaktades utifrån fyra faktorer som var "månatliga utgifter, internethastighet, säkerhet och njutning. Koh Phangan har en miljö som är lämplig för långtidsvistelser och har även den världsberömda Full Moon Party, förklarade Mr. Thanakorn.

"Andaman Tourism kommer också att pressas in i toppen av "World Class Wellness Destinations" för att stärka ekonomin för landet efter att Thailands pass tagits bort efter den 1 juli, noterade Mr. Thanakorn.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.