Turister intresserade av "Arts on Kata Beach", ett förstagångsevenemang för Phuket

Phuket -

Turister sägs vara intresserade av evenemanget "Arts on Kata Beach", som är den första konstfestivalen på stranden i Phuket.

Festivalen ägde rum på Kata Beach igår (29 junith). Herr Songwut 'O' Sangfai berättade för The Phuket Express, "Jag har ritat på stränder i ungefär tre år, från och med när stränderna mestadels var tomma på grund av Covid19-pandemin och bristen på turister samt något att fördriva tiden. Mina teckningar är vanligtvis på stora, tomma ytor på stränder. Det är svårare än att rita på en liten yta.”

”Jag brukar rita på stränderna i Phang Nga. De flesta av mina teckningar är geometriska, kinetiska och en blandning av thailändska stilar. Det finns inte många konstnärer som ritar på sådana här stränder i Thailand. Jag tror att det här är annorlunda." Herr O uppgav.

”För Phuket valde jag Kata Beach eftersom den är cirka tre kilometer lång. Konst på stranden är mycket vacker. Samtidigt förstör vi inte stranden. Många thailändska och utländska strandgäster var intresserade av min konst igår. Detta är ett annat sätt att stödja turism för människor som älskar konst och stränder.”

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.