En titt på Phuket Surf X Beat Series 2022 i Patong för Pride-månaden – PHOTO TOUR

Patong, Phuket –

  Phuket Surf X Beat Series 2022 hölls i Patong under den gångna helgen under temat Pride Month.

Evenemanget öppnades officiellt på Rainbow Road i Patong av Phukets viceguvernör Anuparp Yodkwan, Patongs borgmästare Chalermsak Maneesri och Phukets turist- och sportchef Mrs. Ratchadaphon O-in. Många surfåkare, HBTQIA, thailändska och utländska turister anslöt sig till evenemanget på lördagen (25 juni)th).

Vice guvernör Anuparp sa till The Phuket Express, "Eventet syftade till att stärka turismen med den nuvarande sporttrenden, som en av dem är "Surfskridskoåkning" som nu är mycket populär. Många människor från olika åldersgrupper tycker om denna sport.”

Andra aktiviteter i evenemanget var shower från "Idol Farm Skaters" av thailändska nationella idrottare Warun Deesombat, B-Boy-dans, Cabaretshower och Surf Skate-tävlingar samt konserter från Lazy Loxy och Sam Black.

Njut av bilderna!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya och Chonburi, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande författare. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.