Misstänkt skär däck på ett annat fordon som parkerat för nära honom i Patong, får böter på tusen baht

Patong –

Ett tusen baht bötfälldes till ansvariga parter efter en konflikt om parkering i Patong denna vecka.

Patongpolisen rapporterade den 21 junist att ett offer gjorde en polisanmälan efter att ha parkerat en bil framför en restaurang i Patong innan han gick in för att äta middag. Efter att de hade avslutat middagen och kom ut upptäckte offret att deras bildäck var skurna och tillplattade.

Polisen fortsatte sin utredning och identifierade den huvudmisstänkte. Den misstänkte erkände brottet eftersom de var besvikna över att offret parkerade sin bil för nära den misstänktes bil. Den misstänkte var rädd att deras bil kunde bli repad och tappade humöret, vilket skar däcken på det andra fordonet.

Offret vill dock inte vidta rättsliga åtgärder mot den misstänkte. Den misstänkte gick med på att betala för däckskadorna och fick böter på 1,000 XNUMX baht för att ha orsakat olägenheter. Båda parter skakade hand efter oenigheten och lade sina meningsskiljaktigheter åt sidan.

Polisen släppte inte namnen på de inblandade personerna.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.