Man som räddades efter att ha försökt hoppa från 4:e våningen på hotell i Patong, hade enligt uppgift bråkat med sina flera flickvänner

Patong –

En man räddades efter att ha försökt hoppa från 4:anth våningen på ett hotell i Patong vid middagstid idag, den 21 juni 2022.

Personal från Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM) underrättades om incidenten vid lunchtid på ett hotell på Ratcha Uthit 200 Pi Road i Patong.

Patongs patrullpolis och räddningsarbetare anlände till platsen för att hitta en thailändsk man på en balkong för brandtrappa i ett tillstånd av extremt tvång.

Räddningspersonal använde en luftmadrass för att spridas på marken under balkongen för att ge stöd om mannen ramlade eller hoppade. Patongs patrullpolis gick upp till 4:anth golvet för att prata med mannen. Mannen var mellan 35 och 40 år från Chachoengsao. Hans namn undanhölls av brottsbekämpande myndigheter och vår redaktionella policy.

Mannen uppgav för media och polisen att han öppet dejtar två kvinnor för närvarande och att båda var hans flickvänner, båda medvetna om varandra och det öppna förhållandet. Detta hade traditionellt sett fungerat för alla tre partierna tidigare.

Men idag berättade mannen för polisen att han hade ett stort bråk med sin första flickvän utan att ange vad problemet var. Så han gick till hotellet med sin andra flickvän och hamnade också i ett gräl innan han gick upp på 4:anth golvet och hotade att hoppa på grund av situationens stress.

Polisen ringde båda hans flickvänner för att prata med honom och alla parter kom överens om att lugna ner sig och mannen gick med på att klättra ner på ett säkert sätt.

Inga åtal väcktes för händelsen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.