Videoklipp av två personer som slåss på Bangla Road i Patong går viralt på sociala medier

Patong –

Ett videoklipp av två personer som slåss på Bangla Road i Patong har blivit viralt på sociala medier. Patongpolisen sa dock att ingen officiellt lämnade in en polisanmälan om denna händelse.

Videoklippet delades på Facebook med ett meddelande som lyder: "Två kvinnor slogs på den livliga Bangla Road den här veckan med thailändska och utländska turister som tittade på. En oidentifierad man klev in för att stoppa striderna."

Phuket Express frågade Patongs polischef överste Sujin Nilbodee om händelsen och han sa: "Ingen lämnade in en polisanmälan. Så vi vet inte vilka de är eller varför de slogs. Men vi undersöker händelsen eftersom den delades brett på sociala medier och skadar Bangla Roads solida rykte som en ledande turistdestination.”

"Patong-polisen patrullerar nu på Bangla Road varje natt för säkerhet och för att förhindra bråk." Chefen tillade.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.