Thailands premiärminister anländer till Phuket, besöker skolan för att stödja utbildningsprogram

Phuket -

  Thailands premiärminister Prayut Chan-O'Cha anlände till Phuket i eftermiddags (6 junith). Han besökte först Phuttha Mongkol Nimit School och gav utbildningsförslag och ett MOU (Memorandum of Understanding) undertecknande för en Partnership School.

Premiärministern och hans delegation anlände till Phukets internationella flygplats innan de besökte Phuttha Mongkol Nimit School som är en gratis buddhistisk skola i Phuket Town.

Premiärminister Prayut ledde Partnership School Project mellan Phuttha Mongkol Nimit School, Central Group, Paradise Group och Andara Resort Residences. Projektet syftar till att stödja mer för elever i tre huvudsakliga färdigheter som är engelska färdigheter, digital läskunnighet och entreprenörskap hos människor.

Partnership School Project startar från uppgraderingen av engelskundervisningen från dagis i modellskolor. Engelsktalande lärare kommer att skickas till skolor för att lära ut engelska för elever.

Eftersom Phuket är en stor turiststad med många yrken och företag som vänder sig till utländska turister, måste arbetare prioritera sina engelska kunskaper, enligt värdeförslag från Partnership School Project.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.