Totalt greps 24 utländska narkotikamisstänkta i Phuket på en månad

Phuket -

Phuket har ökat mätningarna för att förhindra att droger överförs genom alla kanaler på ön. Totalt har 24 utländska narkotikamisstänkta gripits på en månad enligt relevanta myndigheter.

Ett möte för att tillkännage arresteringarna hölls i Phukets provinshall och leddes av Phukets viceguvernör Arnuparp Rodkwan Yodrabam.

Viceguvernör Arnuparp uttalade vid mötet, "Vi har ökat mätningarna för att förhindra drogöverföringar genom varje kanal (på land, flygplan och till sjöss) till Phuket för att skära ner drognätverk i Phuket."

"Under den senaste månaden har 210 narkotikamisstänkta gripits i 195 narkotikafall i Phuket. Mer än en miljon baht i egendom beslagtogs.”

"Av de 210 misstänkta är 24 utländska misstänkta." avslutade Arnuparp.

Särskilda detaljer om ärendena gjordes dock inte tillgängliga vid mötet.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.