Tjuv på motorcykel påstås ha tagit ett guldhalsband värt mer än 30,000 XNUMX baht från motorcykelpassagerare i Phuket Town – CCTV-BILD

Phuket -

En manlig tjuv som åkte på en motorcykel ska ha ryckt ett guldhalsband värt mer än 30,000 XNUMX baht från en motorcykelpassagerare i Phuket Town.

På måndagen (30 maj) lämnade Wutichai Timkaew, 33, in en anmälan till Phukets polis.

Wutichai sa till polisen, "Söndagen den 29 maj klockan 4:50 körde jag motorcykel med min flickvän. När vi passerade Tha Kreang-korsningen i Talad Nuea-distriktet, ryckte en misstänkt på en grön motorcykel ett guldhalsband värt mer än 30,000 XNUMX baht från min flickväns hals innan han skyndade iväg.”

"Den misstänkte hade en hel motorcykelhjälm på sig. Jag kommer inte ihåg hela motorcykelns nummerskylt. Det är sannolikt '784'. Vi jagade efter den misstänkte men misslyckades.” Wutichai förklarade för The Phuket Express.

Phuket City Police berättade för The Phuket Express att de jagar efter den misstänkte.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.