Motorcykelförare skadad efter att ha kraschat in i en minivan i en Kathu-korsning

FOTO: Nicky Phuket Tour / Newshawk Phuket

Kathu, Phuket –

  En oidentifierad förare har ådragit sig lindriga skador efter att han enligt uppgift krockade med sin motorcykel in i en minivan vid en Kathu-korsning vid lunchtid idag (28 maj).th).

Räddningspersonal underrättades om olyckan i Kathu-korsningen i Kathu-distriktet. De kom till platsen för att hitta den skadade motorcykeln som satt fast under minivanen mitt i korsningen.

Den oidentifierade motorcykelföraren fick endast lindriga skador. Minivansföraren, vars namn inte uppgavs, väntade på platsen på polisen.

FOTO: Nicky Phuket Tour / Newshawk Phuket

Kathu-polisen kontrollerar CCTV-bilder i korsningen för att hitta den exakta orsaken till olyckan för ytterligare potentiella rättsliga åtgärder.

FOTO: Nicky Phuket Tour / Newshawk Phuket

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya och Chonburi, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande författare. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.