50-årig man greps efter inbrott i flera lägenheter i Phuket, erkänner sig skyldig till anklagelserna

FOTO: Speed ​​News Phuket

Phuket-

  En 50-årig man har gripits den här veckan efter att han bröt sig in i flera rum och lägenheter i Phuket Town innan han stal många föremål.

Phuket City Police har fått flera rapporter från tre offer om att den misstänkte bröt sig in i deras rum i lägenheter runt Phuket Town denna månad och förra månaden. En mängd dyra tillhörigheter ska ha stulits.

Polisen spårade upp den huvudmisstänkte från CCTV-filmer och identifierade honom som Boonrit Saetaew, 50, från Phang Nga. En arresteringsorder utfärdades för Boonrit med anklagelserna om stöld på natten.

Boonrit greps i Chalong tidigare i veckan och har erkänt alla anklagelser och planerar att erkänna sig skyldig, vilket minskar en potentiell böter och fängelsestraff. Däremot avslöjade polisen i Phuket City inga detaljer om de stulna föremålen eller potentiellt värde.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.