Matleveransryttare ska ha tagit mobiltelefon från en säkerhetsvakt i Thalang – VIDEO

FOTO: Skärmdump från Newshawk Phuket

Thalang –

En ryttare med matleverans ska ha rövat en mobiltelefon från en säkerhetsvakt på en högskola i Thalang-distriktet tidigare i veckan.

FOTO: Skärmdump från Newshawk Phuket

Säkerhetsvakten, som arbetar på en högskola i Thep Kasattri-distriktet, och som också bad att inte bli namngiven, sa till Phuket Express: "Den misstänkte, som såg ut att vara en matleveransryttare med en matlåda på baksidan av hans motorcykel, stannade vid min säkerhetsvakt."

"Han sa till mig att han inte kunde kontakta sin kund som beställde mat på college. Hans mobiltelefon ska ha fått slut på pengar och han kunde inte ringa sin kund. Han bad om att få låna min mobiltelefon och jag sa ok.” Säkerhetsvakten förklarade för The Phuket Express.

FOTO: Skärmdump från Newshawk Phuket

"Han agerade som om han ringde sin kund innan han plötsligt skyndade iväg med min mobiltelefon." Säkerhetsvakten tillade.

FOTO: Skärmdump från Newshawk Phuket

"Jag har redan lämnat in en anmälan till Phuket Police." Vakten avslutade.

Phuket-polisen söker efter den misstänkte och CCTV-filmerna har gjorts tillgängliga nedan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.