Containerbil misslyckas med att klättra upp för Patong Hill innan den har fått polishjälp - VIDEO 

Patong –

En containerlastbil lyckades inte ta sig upp på Patong Hill i morse innan Patongs trafikpolis gav hjälp.

Patongs trafikpolis tillkallades cirka klockan 11:00 idag (25 maj). En grön containerlastbil kunde inte ta sig uppför Patong Hill på grund av tung vikt och en enligt uppgift våt väg.

Bilister stoppades på vägen för att hjälpa containerbilschauffören medan de väntade på att Patongs trafikpolis skulle anlända.

Kalkpulver användes för att spridas på vägen bakom lastbilens hjul medan stora stenar användes för att blockera hjulen för att hindra lastbilen från att köra bakåt. Trafiken stoppades tillbaka på Patong Hill en betydande sträcka.

Patongs trafikpolis anlände till platsen för att hjälpa banföraren och lastbilen kunde äntligen ta sig uppför Patong Hill.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.