55-årig man drunknar vid en lagun i Thalang

Thalang –

  En 55-årig man drunknade vid en lagun i Thalang-distriktet i går (23 majrd) medan han letade efter svamp.

Tha Chatchai-polisen underrättades om den försvunna mannen av lokala invånare mitt på eftermiddagen vid en lagun i Mai Khao-distriktet. Polis och räddningsdykare anlände till lagunen och upptäckte en sidovagn för motorcykel och ett par skor nära vattnet.

Det tog cirka två timmar innan mannens kropp hittades. Inga tecken på kamp eller andra sår hittades på honom. Hans kropp fördes till ett lokalt sjukhus.

Lokala invånare som bor i närheten sa att mannen endast var känd som Mr. Ae., 55. Han sökte normalt efter svamp och snäckor i det här området och var en stamgäst vid lagunen. Han försvann efter att ha berättat för släktingar att han skulle på svamp- och skaljakt. Hans familj har underrättats om hans olyckliga död.

Polisen i Tha Chatchai undersöker exakt hur Ae drunknade.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya och Chonburi, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande författare. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.