33-årig man som förde bort en 13-årig flicka medan hon sålde blommor på Rawai Beach och jagades av polisen

Rawai, Phuket –

  En arresteringsorder har utfärdats för en 33-årig man som förde bort en 13-årig flicka medan hon sålde blommor på Rawai Beach, Mueang Phuket District, för tre månader sedan.

Chalongpolisen rapporterade att arresteringsordern utfärdades efter att historien hade blivit viral på sociala medier. Den 9 februarith2022, hade flickans mamma först lämnat in en anmälan till Chalong-polisen.

Mamman berättade för polisen att en man som bara heter "Camp", 33, förde bort hennes 13-åriga dotter medan flickan sålde blommor på Rawai Beach i Rawai sub-distrikt.

Polisen har samlat in bevis innan han släppte en juridisk kallelse för Mr. Camp men han presenterade sig inte för polisen.

En arresteringsorder har utfärdats för Mr. Camp. Han anklagas för att ha tagit bort ett barn som inte är över femton år från sina föräldrar utan rimlig anledning. Han jagas nu av polisen.

Phuket Express noterar att flickans nuvarande status var oklar och att många detaljer i fallet inte hade offentliggjorts.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.