Patong varnar invånare och företag att inga fyrverkerier och flytande lyktor är tillåtna

Patong, Phuket –

  Patongs kommun har varnat allmänheten för att inga fyrverkerier eller flytande lyktor är tillåtna för någon händelse, såvida inte särskilt godkännande ges av Patong-tjänstemän, med straff som strikt upprätthålls.

Patongs kommun har idag (18 maj) meddelat: "Alla typer av fyrverkerier eller flytande lyktor är INTE tillåtna i något Patong-område."

"Varje överträdelse som helst kan leda till att man fängslas i upp till tre år eller böter på upp till 60,000 XNUMX baht eller båda. ”

Phuket Express noterar att det inte är helt klart vad som ledde till varningen, men regeln har varit i kraft under en längre tid och tillämpas särskilt kring Loy Krathong varje år.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.