UPPDATERING: Försvunnen 76-årig tysk turist som senast sågs på CCTV gå på lokal väg i Mai Khao, Thalang

Thalang –

  En försvunnen 76-årig tysk turist sågs senast på CCTV-filmer när hon gick på en lokal väg i Maikhao, Thalang.

Först, VÅR FÖREGÅENDE HISTORIA:

En 76-årig tysk turist har försvunnit från ett hotell i Thalang-distriktet och relevanta turistbyråer söker efter henne och ber allmänheten om hjälp.

76-årig tysk turist saknas från hotell i Thalang, relevanta myndigheter ber om hjälp

UPPDATERAD BERÄTTELSE:

Ett team av tjänstemän i Thalang under ledning av Thalang District Chief Bancha Tanooin, Thalang Police och andra har fortsatt sitt sökande på onsdagen (11 maj)th) i Maikhao-distriktet.

UPPDATERING: Sökandet fortsätter efter 76-årig försvunnen tysk turist i Thalang, Phuket, som tros ha Alzheimers sjukdom

Nu för en uppdatering:

Tjänstemän har kollat ​​CCTV-bilder från ett närliggande hotell. De fann att Lange, den försvunna turisten som också lider av medicinska problem som påverkar hennes minne, senast sågs på CCTV-filmer när hon gick på en lokal väg i Mai Khao.

De fyra dagar långa sökningarna sedan hon försvann i måndags (9 maj) fortsatte igår (12 maj)th) men misslyckades. Sökandet kommer dock att fortsätta i helgen.

Alla som ser henne eller har information vänligen kontakta 062-8808112 för Tourists Assistance Center eller 084-079-6279 Mr. Wichai. Hon är avbildad nedan i ett odaterat foto.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.