Räddningsarbetare dör efter motorcykelolycka i Thalang

Thalang –

En räddningsarbetare har dödförklarats på platsen efter att hans motorcykel störtade in i en elstolpe i Thalang-distriktet i går.

Räddningspersonal underrättades om olyckan på Cherng Tay – Baan Don Road nära en kinesisk helgedom i Pasak, Cherng Talay sub-distrikt i går (7 maj).

De anlände till platsen för att hitta den manliga motorcykelföraren som senare identifierades som Mr. Nantawit Choopak (ålder angavs inte) som var en Kusoldharm räddningsvolontär nära den skadade elstolpen och hans skadade motorcykel vid vägkanten.

En hjälm hittades på platsen i närheten av honom. Han fick allvarliga skador och dödförklarades senare på platsen.

CCTV-filmer i närheten visar att Nantawit verkar tappa kontrollen i hög hastighet, sedd på baksidan till vänster på bilden nedan, och krascha in i elstolpen, vilket leder till hans död. Han hade haft skyddshjälm på sig, men hastigheten var en viktig faktor i olyckan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.