UPPDATERING: Kanadensisk misstänkt som påstås ha dödat en kanadensisk/indisk man i Phuket dog i en flygkrasch i Kanada

Kanada-

  En efterlyst kanadensisk misstänkt som påstås ha dödat en kanadensisk-indisk man i Phuket för påstådd organiserad brottslighet och gängtvister dog i en flygolycka i Ontario förra helgen men rapporterades först till pressen tisdagen den 3 maj 2022.

Våra tidigare berättelser:

En kanadensisk man sköts till döds med cirka 10 skottskador på hans kropp i en poolvilla i Phuket den 4 februarith2022

En "Red Notice" arresteringsorder utfärdas för två efterlysta påstådda utländska skyttar som anklagas för att ha dödat en kanadensisk-indisk medborgare i en Phuket-villa i slutet av januari, rapporterade den kungliga thailändska polisen den 12 februarith2022

Uppdaterad berättelse:

tisdag (3 majrd) många nyhetsbyråer i Kanada rapporterade att den 30 aprilth2022 sa Combined Forces Special Enforcement Unit of British Columbia (CFSEU-BC) Gene Karl Lahrkamp dog i en flygolycka i Ontario.

För mer information, läs rapporten nedan från den associerade globala pressen.

BC-flykting eftersökt för död av man i Thailand avled i Ontario-flygkrasch

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.